Zoek
Volg ons op facebook

Specialismen


Het belang van een goede ventilatie in gebouwen mag niet onderschat worden. Het is immers bewezen dat een goed klimaat invloed heeft op de prestaties. Door onvoldoende ventilatie neemt het CO2 gehalte in een ruimte toe, wat kan resulteren in allerlei klachten zoals verminderde leer/werkprestaties, hoofdpijn, vermoeidheid, allergieën enz. GMM is uw partner zowel bij nieuwbouw als bij het wijzigen van een bestaande installatie.

Onze kracht – misschien had u er al lucht van gekregen – is kennis, ervaring en flexibiliteit. GMM heeft ruime ervaring met diverse onderwijsgebouwen.

Projecten

Politieacademie, Apeldoorn

Politieacademie, Apeldoorn

Opdrachtgever
BAM Techniek Apeldoorn

Adviseur
Deerns Rijswijk
Omschrijving

Het rijksmonument uit 1935 is ingrijpend gerenoveerd en uitgebreid met nieuwbouw, waarbij de karakteristieke elementen behouden zijn. De historie is nog overal zichtbaar. Aan het pand is een nieuwe onderwijsvleugel gebouwd en een facilitair centrum toegevoegd. Markant middelpunt is het centrale atrium, een met 25 meter hoge boogvormige spanten overkapte voormalige binnenplaats, het nieuwe hart van de school. Met de realisatie van het project is totaal € 73 miljoen gemoeid. GMM heeft hierin totaal 9.600 m² rechthoekige kanalen, 5.100 m1 ronde kanalen en circa 2.000 m² isolatie verwerkt.