Zoek
Volg ons op facebook

Onderwijs-instellingen


Het belang van een goede ventilatie in gebouwen mag niet onderschat worden. Het is immers bewezen dat een goed klimaat invloed heeft op de prestaties. Door onvoldoende ventilatie neemt het CO2 gehalte in een ruimte toe, wat kan resulteren in allerlei klachten zoals verminderde leer/werkprestaties, hoofdpijn, vermoeidheid, allergieën enz. GMM is uw partner zowel bij nieuwbouw als bij het wijzigen van een bestaande installatie.

Onze kracht – misschien had u er al lucht van gekregen – is kennis, ervaring en flexibiliteit. GMM heeft ruime ervaring met diverse onderwijsgebouwen.

Projecten

ROC A12 /CSV, Veenendaal

ROC A12 /CSV, Veenendaal

Opdrachtgever
Hollander Techniek Apeldoorn

Adviseur
M3V Adviespartners Oosterbeek
Omschrijving

De Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal (CSV) en het ROC A12 hebben samen volgens de principes van het innovatieve Living Building Concept (LBC) een nieuw schoolgebouw ontwikkeld. Op basis van een programma van eisen en een onderwijsvisie is een flexibel gebouw ontstaan met het oog op de toekomst. Flexibel in de zin van bijv. het toevoegen of weg halen van ruimtes in het gebouw. Een school heeft meestal te kampen met een wisselend aantal leerlingen en dan is dit een prima oplossing. GMM was samen met haar opdrachtgever al in een vroeg stadium betrokken bij dit project.