Zoek
Volg ons op facebook

Industrie


Volgens de richtlijnen voor gevaarlijke stoffen moeten vrijkomende gevaarlijke dampen, gassen of aërosolen op de plaats waar ze vrijkomen of ontstaan, volledig worden opgevangen voordat ze schade aan de gezondheid of het milieu kunnen aanrichten. Hieruit blijkt het belang van een goede afzuiging van gevaarlijke stoffen en/of filtering.

Gassen en dampen verspreiden zich snel in een ruimte, ook fijn stof en aërosolen kunnen de lucht verontreinigen. Met gerichte afzuiging en ventilatie kan de concentratie van deze verontreiniging worden verlaagd en blijft de werkomgeving schoon en gezond.
Voor de juiste industriële afzuiging van uw bedrijf, of dat nu metaal-, papier-, hout-, kunststofverwerkende of voedingsmiddelenindustrie is, u heeft hiervoor een op maat gemaakte afzuiging nodig die ervoor zorgt dat de werkomgeving schoon en gezond blijft.

GMM Luchttechniek heeft voor vele verschillende industrieën een oplossing mogen realiseren, bijv. puntafzuiging, lasdampafzuiging, ruimteventilatie, stofafzuiging, zuurkastafzuiging, afzuigkappen enz.

Nadere informatie of advies gewenst? Neem gerust contact op 0578 - 661 541

Projecten

Kisuma Chemicals BV, Veendam

Kisuma Chemicals BV, Veendam

Opdrachtgever
Unica Installatietechniek B.V. Emmen

Adviseur
Tebodin
Omschrijving

Kisuma Chemicals BV is opgericht in december 1997 met als doel het produceren, verwerken, distribueren, exporteren en importeren van industriële chemicaliën, reagentia, cosmetische en farmaceutische producten. De fabriek van Kisuma is medio 1999 na een bouwtijd van ca.1,5 jaar in bedrijf genomen.Het is een technologisch hoogwaardig volcontinu bedrijf onder lokaal management met ca. 70 medewerkers inclusief een kleine Japanse staf. De productiecapaciteit is sinds de opening al meerdere malen vergroot om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag uit de markt. De fabriek richt zich vooral op haar kern taak: het produceren van hoogwaardig magnesium verbindingen. In 2008 is een vierde productielijn gebouwd, zodat de productiecapaciteit nu ca. 30.000 ton per jaar bedraagt. Dit is ruim een verdrievoudiging ten opzichte van de start in 1999. Met deze investering was ca. 50 mln. gemoeid.