Zoek
Volg ons op facebook

Gezondheidszorg


Juist in de gezondheidszorg is een gezond binnenklimaat van essentieel belang, het welzijn van de patiënten en bewoners is het allerbelangrijkste. In deze markt voltrekken zich de ontwikkelingen in snel tempo. GMM Luchttechniek heeft ruime ervaring met projecten in de gezondheidsmarkt en volgt de nieuwste ontwikkelingen. Door ons in een vroeg stadium te betrekken bij uw plannen kunt u gebruik maken van ons advies en daarmee nemen wij u een stukje zorg uithanden. 

Projecten

WZC De Esdoorn, Zwolle

WZC De Esdoorn, Zwolle

Opdrachtgever
Breman Zwolle

Adviseur
Omschrijving

De nieuwbouw van dit vier etages tellende woonzorgcentrum bevat straks 64 woon-zorgappartementen, 19 appartementen voor beschermd wonen voor mensen met een verpleeghuis-indicatie, een voorziening voor dagbehandeling, een restaurant, een kapsalon en een centraal gelegen ontmoetingsplein. Elke cliënt van de nieuwe Esdoorn krijgt de beschikking over twee kamers in plaats van één.

De eigen leefruimte wordt, door de aparte slaapkamer en veel ruimere badkamer, bijna tweemaal zo groot als nu.

Op basis van eerdere positieve ervaringen met GMM mogen wij ook in dit mooie complex het kanalenplan verzorgen. Onze monteurs zorgen ervoor dat er 1800 m² plaatstaal en 900 m² kunststof kanalenwerk (dak), 1700 m¹ ronde kanalen, 270 brandkleppen en klepsecties en 1200 m² isolatie vakkundig gemonteerd worden.