Zoek
Volg ons op facebook

Referenties


GMM Luchttechniek is zich ervan bewust dat elk marktsegment andere eisen stelt aan huisvesting en laat u graag zien in welke marktsegmenten kennis en ervaring is opgedaan. Per markt tonen wij u een aantal interessante referentieprojecten.

In een dynamische markt zorgt GMM ervoor zich voortdurend op een positieve manier te onderscheiden door nog meer nadruk te leggen op kwaliteit en flexibiliteit. De organisatie is zodanig ingericht dat projecten van klein tot groot gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden in geheel Nederland, maar ook daarbuiten. 

Projecten


Politieacademie, Apeldoorn

Politieacademie, Apeldoorn

Opdrachtgever
BAM Techniek Apeldoorn

Adviseur
Deerns Rijswijk
Omschrijving

Het rijksmonument uit 1935 is ingrijpend gerenoveerd en uitgebreid met nieuwbouw, waarbij de karakteristieke elementen behouden zijn. De historie is nog overal zichtbaar. Aan het pand is een nieuwe onderwijsvleugel gebouwd en een facilitair centrum toegevoegd. Markant middelpunt is het centrale atrium, een met 25 meter hoge boogvormige spanten overkapte voormalige binnenplaats, het nieuwe hart van de school. Met de realisatie van het project is totaal € 73 miljoen gemoeid. GMM heeft hierin totaal 9.600 m² rechthoekige kanalen, 5.100 m1 ronde kanalen en circa 2.000 m² isolatie verwerkt.