Zoek
Volg ons op facebook

ERKEND LEERBEDRIJF


GMM Luchttechniek is sinds 2002 een gecertificeerd leerbedrijf, volgens de kwaliteitscriteria van het Ministerie van OCW en vereniging COLO.

De ervaring heeft ons geleerd dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die graag bij GMM willen blijven werken.

Het beroepsonderwijs bestaat voor een groot deel uit praktijkleren. Voor het praktijkdeel van hun opleiding BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) of BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) gaan leerlingen naar een erkend leerbedrijf. Het leerbedrijf stelt daarvoor tijd, ruimte en middelen beschikbaar en legt dit vast in een praktijkovereenkomst.

Onze praktijkopleider ziet het als een uitdaging om jongeren te begeleiden, motiveren en vakkennis over te dragen, met als doel hen op te leiden voor een beroep dat past bij hun talent en wellicht voor de toekomst een nieuwe GMM collega.


Flexibel door eigen:


Fabricage
Montage
Levering
Donderdag 13 april 2017
VDL ETG Almelo is flink uitgebreid. VDL ETG heeft er in totaal 12.600 vierkante meter bijgekregen. Waarvan het vier-laags kantoor en de kantine van 4000m2 beslaan en de productie 8.600m2. Van de 8.600m2 productie is 4400m2 cleanroom. De luchtinstallatie in de cleanroom is in opdracht van Hollander Techniek gefabriceerd en gemonteerd door GMM Luchttechniek.

Lees verder >