Zoek
Volg ons op facebook

LUCHT VENTILEREN, AFZUIGEN, KOELEN OF VERVERSEN


Het vervangen van de lucht in een ruimte, die om wat voor reden dan ook vervuild of verontreinigd is, door zuivere lucht is van groot belang. Iedereen wil immers een gezonde leef- en werkplek.

Er is geen standaard oplossing voor het verbeteren van het binnenklimaat. Iedere situatie en omgeving vraagt om een andere aanpak. Gedegen onderzoek en advies zijn nodig om een maatwerk oplossing te kunnen bieden. 

Goed ventileren betekent dat er voortdurend verse buitenlucht binnenkomt en dat de 'gebruikte' binnenlucht naar buiten gaat. In gebouwen met een gebalanceerd ventilatiesysteem kan energie bespaard worden door tijdens het opwarmen van het gebouw de ventilatielucht voor 100% te recirculeren. De mechanische ventilatie ververst niet alleen de lucht in een gebouw, maar draagt ook bij aan het warm of koel houden. De luchtbehandelingkast voert 'vervuilde' lucht af en voert verse lucht aan, eventueel na het aanpassen van de temperatuur (verwarmen of koelen).

De ontwikkelingen op het gebied van ventilatiesystemen en de toenemende energieprestatie-eisen staan niet stil. GMM Luchttechniek heeft ruime kennis en ervaring en weet precies welke eisen gesteld worden aan bijv. cleanrooms, laboratoria, datacenters, distributiecentrums, voedingsmiddelenindustrie en ziekenhuizen. Ook voor het afzuigen van schadelijke stoffen, dampen en gassen in de industrie bent u bij GMM aan het juiste adres.

GMM Luchttechniek werkt al vele jaren voor kleine en (middel)grote opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie, proces- en maakindustrie en farmaceutische industrie.


Flexibel door eigen:


Fabricage
Montage
Levering

Offerte of advies?

Wilt u advies of een offerte aanvragen voor het verwarmen, afzuigen, ventileren of koelen van lucht?

GMM adviseert u graag en biedt de juiste oplossingen.

Voor meer informatie, bel naar 0578-661541 of mail naar info@gmmluchttechniek.nl