Zoek
Volg ons op facebook

LUCHTKANALEN


Verse lucht is essentieel voor het werkcomfort. Het heeft directe invloed op de gezondheid en de productiviteit van medewerkers. De realisatie van een luchttechnische oplossing, vertrouwt u dan ook toe aan een specialist.

GMM Luchttechniek is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een belangrijke specialist in luchtkanalen. GMM produceert en monteert luchtkanalen en bijbehorende appendages, van eenvoudig tot complete luchttechnische systemen conform luchtdichtheidsklasse C.
(klik op een foto hiernaast voor meer informatie)

Door eigen fabricage hanteren wij snelle levertijden.
Verder zijn we opvallend sterk in de montage van luchtkanalen doordat we met eigen vakkundige monteurs zorgen voor een perfecte montage. Onze enthousiaste monteurs denken actief mee in uw project zodat u geen omkijken heeft naar uw project. Ook het transport wordt in eigen beheer uitgevoerd zodat wij zelf verantwoordelijk zijn voor de gemaakte leveringsafspraak. Verder hechten wij veel waarde aan veiligheid.


Voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze afdeling calculatie telefoon: 0578 - 66 15 41 of calculatie@gmmluchttechniek.nl