Zoek
Volg ons op facebook

LUCHTKANALEN SPECIALIST


GMM Luchttechniek is specialist in luchtkanalen en al ruim 50 jaar sterk in de fabricage, levering en montage van luchtkanalen tot complete luchttechnische systemen. GMM zorgt ook voor snelle levering van uw luchttechnische componenten zoals volumeregelaars, geluiddempers, brandkleppen, klepregisters, ventilator omkastingen en dakopstanden.

Als gespecialiseerd middelgroot bedrijf handelen wij flexibel, waardoor snelle levertijden mogelijk zijn en zorgen wij, met eigen monteurs, voor perfecte montage. Naast de softwarepakketten StabiCAD en Nordined werkt GMM met Revit van Autodesk en doet mee in het BIM-ontwerpproces. Onze aanpak is doelgericht, no-nonsense en helder zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit. Ons motto is afspraak is afspraak waardoor betrouwbaarheid gegarandeerd wordt.

De eisen en de wensen van mensen aan gebouwen, normeringen, bepalingen e.d. zijn aan veranderingen onderhevig. Een renovatie is daarom vaak veelomvattend, in veel gevallen bestaat het project uit het aanpassen van het oude systeem en in sommige gevallen het volledig vervangen van een systeem. GMM denkt hierin actief mee en adviseert graag in dergelijke projecten.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij lid van de branchevereniging Luka, wordt er gewerkt volgens de ISO 9001:2008 norm en zijn alle medewerkers VCA gecertificeerd zodat er op een verantwoorde wijze geproduceerd en gemonteerd wordt en zaken als veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu gewaarborgd zijn.


Flexibel door eigen:


Fabricage
Montage
Levering
Woensdag 10 januari 2018
Op 12 juli 2017 is de grootste mangrovehal ter wereld geopend in Burgers’ Zoo Arnhem. De mangrovehal heeft een grootte van 3000 m2. GMM Luchttechniek heeft de luchtkanalen geleverd en gemonteerd voor dit indrukwekkende gebouw.

Lees verder >