Zoek
Volg ons op facebook

Disclaimer


Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan onze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. GMM Luchttechniek B.V. geeft geen enkele garantie op het goed functioneren van deze site, noch op de informatie of inhoud van deze site en is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of beschadigingen, in welke vorm dan ook, die voortkomen uit het gebruik van deze site.
Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in onze websites opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder schriftelijke toestemming van GMM Luchttechniek B.V..

U kunt deze website bezoeken zonder dat u ons meedeelt wie u bent en zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens moet vrijgeven. Er bestaat echter de mogelijkheid dat wij voor specifieke doeleinden informatie van u nodig hebben. GMM Luchttechniek B.V. hecht aan uw privacy. Geen enkele door u verschafte informatie zal ooit gebruikt worden voor andere doeleinden dan waar deze voor bedoeld is. Elke informatie, verschaft door een bezoeker, wordt beschouwd als vertrouwelijk.


Flexibel door eigen:


Fabricage
Montage
Levering
Donderdag 13 april 2017
VDL ETG Almelo is flink uitgebreid. VDL ETG heeft er in totaal 12.600 vierkante meter bijgekregen. Waarvan het vier-laags kantoor en de kantine van 4000m2 beslaan en de productie 8.600m2. Van de 8.600m2 productie is 4400m2 cleanroom. De luchtinstallatie in de cleanroom is in opdracht van Hollander Techniek gefabriceerd en gemonteerd door GMM Luchttechniek.

Lees verder >